Despre

Tech Specs

Cumpără

Loqness TT Lock

Detalii tehnice

Cumpără

O soluție inteligentă pentru orice utilizare: închiriere, hotel, casă sau birou

Loqness TT Lock este soluția perfectă pentru a transforma fiecare ușă într-una inteligentă. Integrarea cu aplicația TT Lock îți pemite să ai control complet asupra yalei și îți oferă securitate și comoditate folosind cele mai noi tehnologii.

Cumpără acum

TT Lock Mobile App

Gestionează toate aspectele legate de ușa ta folosind aplicația TT Lock: eKeys, chei numerice, utilizatori, carduri, setări.

Bluetooth LE

Conectează-te la yală utilizând Bluetooth LE AES secure și transformă-ți telefonul într-o cheie inteligentă.

Cod numeric

Definește și trimite toate tipurile de coduri de acces: numerice, temporare, permanente, recurente sau o one time.

Mifare card

Generează cu ușurință carduri IC atunci când este nevoie. Un singur card poate deschide mai multe yale.

Wi-Fi gateway

Accesează yala în timp real din orice parte a lumii folosind gateway-ul nostru Wi-Fi G2.


Control deplin în mâinile tale

Aplicația TT Lock îți permite să controlezi toate aspectele legate de yala Loqness TT Lock. Poți deschide ușa prin Bluetooth printr-o simplă apăsare pe telefon atunci când te afli în raza de acțiune. De asemenea, poți crea, partaja și gestiona toate tipurile de eKeys sau coduri de acces, permanente, temporare sau conform unui orar personalizat și poți verifica istoricul accesărilor sau setările de acces. Când este adăugat un gateway Wi-Fi, poți face toate acestea în timp real de oriunde din lume.

Administratorul poate crea un ekey temporat, one time sau permanent.

  • Ekey-ul temporat este valabil pentru perioada specificată
  • Ekey-ul permanent poate fi folosit permanent
  • Ekey-ul one time poate fi folosit doar o singură dată
  • Ekey-urile recurente pot fi utilizate numai într-o perioadă de timp specificată, zilnic, săptămânal, weekend sau alte tipuri.

După generarea unui ekey, acesta poate fi trimis prin SMS.

De asemenea, administratorul poate crea și partaja coduri de acces numerice.

  • Codul de acces permanent poate fi utilizat permanent
  • Codul de acces temporar este valabil pentru perioada specificată
  • Codul de acces one time poate fi folosit o singură dată
  • Erase passcode este folosit pentru a șterge toate codurile de acces ale yalei
  • Codurile de acces repetate pot fi utilizate numai într-o perioadă de timp specificată, zilnic, săptămânal, weekend sau alte moduri
  • Codurile de acces personalizate pot fi setate pe orice perioadă de valabilitate dorită de administrator

După generarea unui cod de acces, acesta poate fi trimis prin SMS, e-mail, Facebook Messenger sau WhatsApp.

Managerul poate șterge, reseta, trimite și modifica eKeys și poate administra toate aspectele referitoare la utilizatorii eKeys.

Toate codurile de acces generate pot fi vizualizate și gestionate în modulul de administrare a parolelor. Aceasta include dreptul de a schimba, șterge, reseta și debloca parola.

Când ești aproape de yală, în raza bluetooth, poți emite carduri IC. Perioada de valabilitate a cardului IC poate fi stabilită permanent sau limitat în timp. Toate cardurile IC pot fi emise și gestionate prin intermediul modulului de gestionare a cardurilor IC.

Aici poți vedea toate înregistrările legate de accesului utilizatorilor: numele utilizatorului, tipul accesului, data și ora.

Setările sistemului includ toate aspectele referitoare la opțiunile yalei: administrarea grupurilor, administrarea gateway-ului, notificări, limbă, setări de securitate, memento și opțiuni pentru transferul yalei.

Dacă vrei să utilizezi yala noastră inteligentă pentru hotelul tău, poți utiliza aplicația TT Renting. Aici poți defini și gestiona camerele, yalele, personalul, utilizatori și toate celelalte aspecte privind gestionarea hotelului sau a apartamentelor tale de închiriat.

Activând „Attendance mode” în setările aplicației, vei activa toate opțiunile necesare pentru configurarea yalei pentru biroul tău:

Definire informații despre afaceri
Adăugare, vizualizare și gestionare personal
Generare ekeys, coduri de acces sau carduri
Setare orar zile de lucru, săptămâni de lucru și sărbători
Verificare prezență angajați

Gateway-ul Wi-Fi este o punte de legătură între yala noastră și rețele Wi-Fi casnice. Prin intermediul gateway-ului, utilizatorul poate vizualiza și calibra de la distanță yala și poate citi istoricul de accesări. În același timp poate șterge și modifica de la distanță parola sau ekeys, de oriunde în lume.

O yală inteligentă pentru orice ușă: UPVC, metalică, aluminiu sau lemn

Cu dimensiunile sale reduse, yala inteligentă Loqness TT Lock este ușor de montat pe aproape orice tip de ușă prin simpla înlocuire a yalei existente. Datorită sistemului de acționare mecanică integrat, nu este necesară înlocuirea broaștei existente.

295mm

ÎNĂLȚIME

45mm

LĂȚIME

26mm

GROSIME

Pentru închiriere

Generarea de eKeys sau coduri de acces permanente, temporare sau one time îți permit să gestionezi locațiile închiriate după cum ai nevoie. Poți gestiona toate locațiile tale dintr-un singur loc și poți crea și partaja eKeys sau codul de acces în funcție de perioada de cazare sau de închiriere. Acestea sunt trimise automat chiriașului. Nu este necesar să fii acolo dacă se face o schimbare a rezervării sau dacă este necesar să restricționezi accesul din orice motiv. De asemenea, poți defini accesul pentru personalul de curățenie sau întreținere conform unui program pe zile și ore.

Pentru rezidențial

Cu Loqness TT Lock poți să îți ții casa în siguranță. Este ușor de instalat pe orice ușă și îți permite să pastrezi broasca existentă. Poți oferi acces personalizat la ușa ta oricărei persoane ai nevoie: prieteni, rude, menajeră sau întreținere. Poți alege ziua și ora în care curierul îți poate aduce pachetul mult așteptat sau poți oferi acces one time pentru situații de urgență nedorite. Este perfect pentru orice familie sau stil de viață.

Pentru hotel

Daca ai un hotel, Loqness TT Lock este soluția potrivită pentru acesta. Aplicația TT Renting, disponibilă atât pentru mobil cât și pentru web, îți permite să definești structura camerelor locației tale și sa le administrezi dintr-un singur loc. Poți emite coduri de acces sau eKeys care sunt trimise automat către client la check-in. De asemenea, utilizând codificatorul RFID, poți emite carduri direct la recepție.

Pentru birou

Loqness TT Lock poate fi soluția perfectă și pentru birou. Poți defini detaliile companiei tale, cum ar fi programul de lucru, orar sau sărbători. În acest fel poți vizualiza și gestiona afacerea și personalul în funcție de nevoi. Poți emite eKeys, coduri de acces sau carduri pentru angajații tăi și poți să verifici prezența lor într-o anumită zi. De asemenea poți verifica plecările înainte de program sau sosiri cu întarziere sau poți rezerva online sala de ședinte prin obținerea unui cod de acces conform orarului.

Grija pentru design, interior și exterior

Cu un design inovator, Loqness TT Lock este proiectată cu atenție din toate punctele de vedere. Yala noatră inteligentă este construită folosind materiale de calitate superioară, cu rezistență ridicată la umiditate și coroziune.

Vezi detalii

Patru moduri de deblocare și gestionare a accesului


Control inteligent folosind aplicația mobilă TT Lock


Dimensiuni optimizate pentru majoritatea ușilor


Foarte ușor de instalat, păstrând broasca existentă


Design modern cu materiale premium


Comunicare securizată și criptată AES


Funcționare pe baterii, nu este nevoie de fire


Afișare intuitivă și ghidare vocală

Wi-Fi Gateway pentru posibilități nelimitate

Când se adaugă un gateway, se deschide o nouă lume de posibilități. Poți conecta Loqness TT Lock la Wi-Fi-ul tău utilizând gateway-ul nostru G2 și poți controla yala de oriunde în lume. Folosind aplicația poți partaja eKeys, genera coduri de acces, gestiona înregistrări sau poți schimba setările de blocare în timp real. Loqness TT Lock este compatibil și cu Amazon Alexa și Google home.


Wi-Fi gatewayAmazon AlexaGoogle Home